+33 (0)187210355

Inscrivez vous


Pasta e fagioli private chef

  • Pasta e fagioli - private chef

    Andrea est un chef cuisiner siennois qui, si vous faites appel à ses services, se déplacera à votre villa pour préparer un repas toscan. Il vous aidera à planifier le dîner idéal pour vous et à créer l'ambiance que vous recherchez, qu'il s'agisse d'une occasion spéciale ou simplement du désir d'un repas typiquement toscan concocté à la maison.
    Les menus sont élaborés avec les clients afin de mieux répondre à leurs attentes tout en leur offrant un menu typiquement toscan.

    Pour plus d'informations, contactez Andrea à l'adresse il_fiasco@hotmail.com

  • Exemple de menu

    Exemple de menu

    Hors d'œuvre:
    Antipasto Toscano – Hors d'œuvre toscan
    Entrées: Ravioli maremani al pesto dell’oste - Raviolis au pesto de roquette
    Plat de résistance: Tagliata al rosemarino - Steak tranché au romarin
    Accompagnement: Fagioli al fiasco - Haricots cannellini al fiasco
    Dessert: Tortino al cioccolato - Gâteau au chocolat

  • Prix

    Le prix dépend du nombre d'adultes prévu.
    Des menus pour enfant sont disponibles. Des tarifs pour enfant sont disponibles

    Le prix comprend :
    Les courses
    La cuisine
    Le dressage de la table et le service
    Le nettoyage

    Non compris :
    Le vin (sur demande)

    Avis de clients :
    Dear Michela,
    I have been meaning to write and thank you since our dinner on Easter Saturday, 4 April.
    It was WONDERFUL! We all agreed at the end of our week it was easily the best meal we had in Italy and your professional manner and service was fantastic. The overall favourite dish among us was the ravioli with sage butter - I tried it at a restaurant later but it was nowhere near as good as yours!
    Grazie Mille,
    Rachel

    PS I hope the pause in the middle of dinner to settle the children and didn't delay the rest of your evening too much!


    Dear Andrea and Michela,
    Thank you for an absolutely wonderful dinner. It was truly a high point of our week in Tuscany. It is so meaningful to have an experience such as your lovely dinner and share in the culture and food indigenous to the Tuscany area.
    Warm regards,
    Jackie and Gil, Ann and Bill DeVries

    We would definitely recommend taking advantage of the chefs visit, a pleasure meeting Andrea and an excellent 4 course dinner and good value for money.
    John Berry

    Buongiorno Andrea
    Merci beaucoup pour votre aide lors de la fête que j'ai organisée à la Villa Sornano. C'était très agréable et le buffet était excellent. Le gâteau était aussi extraordinaire:)
    Merci beaucoup d'avoir pris part à la réussite de cette journée.
    Nous sommes de retour en Norvège, avec environ 15 degrés et un ciel nuageux...
    Bonne continuation à vous et à Michaela
    Cordialement,
    Solfrid

    Excellent food and friendly service made the night memorable - not a 'fiasco' at all. Fabulous, and the children enjoyed their desserts too.
    McDaid family

    Excellent meal, true Tuscan food, fantastic friendly service. Couldn't be faulted. Highly recommended.
    Womack Family

    Thank you for such a great dinner. Our children enjoyed watching you make the food.
    The Scotts

    Les cuisiniers à domicile, Michela et Andréa, charmants et talentueux, ont contribué largement à la réussite de notre séjour.
    Laurence Watelet
    Villa: Lo spicchio

Expérimentez une véritable visite de la Toscane avec

Florence Market Tour, Pasta Making Class & Traditional Tuscan Lunch with a Local

Meet your host Patrizia near the Mercato di Sant'Ambrogio. She will guide you through the market, pointing out some of her favorite vendors and products. You will select fresh products to bring home and use for your cooking. After about one hour, you will walk back to Patrizia’s home to begin your hands-on cooking experience.

Once you get to her apartment, Patrizia will teach you authentic Italian dishes from Florence and Italy’s Emilia Romagna Region. You will prepare an appetizer, a first course, typically a fresh pasta like tagliatelle, ravioli, or gnocchi, a second course of meat and dessert! 

Patrizia specializes in seasonal dishes that bring out the flavors of the region – in the summer you might make sauces with fresh tomatoes, while in the winter months you might enjoy seasonal vegetables like artichokes. Your cooking class will last about 2 ½ hours before you sit down to enjoy your meal and some delicious Italian wine.

dès 146,26 Euro

Billet coupe-file pour le Musée du Bargello

Découvrez les excellentes expositions de sculptures italiennes du musée du Bargello grâce à ce billet coupe-file. Le château lui-même a été construit en 1255 par les habitants de Florence comme symbole de leur victoire sur la noblesse et a été le siège du gouvernement et de la compétence du peuple. L'ancienne forteresse et l’arsenal accueillent maintenant une superbe collection de sculptures, l'une des plus importantes de toute l'Italie.

dès 16,51 Euro

Cooking Class in Chianti: the Real Italian Cuisine (from Siena)

By learning from the real Tuscan cuisine you will take home the secrets of Tagliatelle with the meat sauce, the authentic tomato Bruschetta and the famous Tiramisù.

Highlights:

  • Private tour for small groups
  • Departure from your local stay at 9:30
  • Cooking Class + Food tastings + lunch and winery visit
  • Return to your local stay in Siena
  • About 4 hours experience
  • Languages: English or French on request

dès 140 Euro

Private Tour: Overview of Florence Walking Tour

It' a private guided tour of Florence. It covers all the historical city center: hearing interesting stories and anecdotes, you can get a general and exhaustive overview of Florence and its history.

dès 150 Euro
Recherche de villas